El Sot

Correspon a la zona situada entre l’edifici de l’Alzinar, la pista i la piscina. És necessari que aquest espai tingui un caràcter fortament social, un espai de trobada de socis, no socis, esportistes, famílies… Volem que sigui l’Espai Social Verd de l’Alzinar.

masquefa3

Una resposta a El Sot

  1. Retroenllaç: El futur de l’Alzinar ja és aquí! #cultura #esport i #esperit social | L'Alzinar, Societat Recreativa i Cultural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s