El projecte: Ara és el moment.

masquefa3Quin és l’objectiu? Desenvolupar al màxim allò en què van creure els nostres antecessors. Fer de l’Alzinar un espai real on cultura, esport i esperit social treballen de manera conjunta per oferir noves propostes i serveis a la societat masquefina.

El primer repte és ser autosuficients i generar recursos de manera pròpia. I això passa per generar activitat econòmica fent ús del patrimoni. En aquest punt hi té un paper fonamental la pista esportiva. Com ja s’ha comentat, ara per ara és un espai mort. D’aquesta manera cal activar aquests metres quadrats. I la proposta arriba per la banda de l’esport familiar. Transformar la pista en un espai esportiu outdoor és el camí. L’aposta és el pàdel i els esports d’estiu.

El segon pas és la piscina. Necessita una inversió econòmica de 40.000 € per tornar a obrir l’estiu del 2014. La nostra piscina, si vol continuar tenint la funció social actual ha de millorar les seves instal•lacions i equipaments i adequar-los a les necessitats del moment. L’Alzinar ha de ser capaç d’invertir els rendiments que es generen en d’altres activitats pròpies en la piscina. Si no s’aconsegueix el tancament serà una realitat.

masquefa3_Finalment, cal anar reinvertint allò que es genera en les pròpies instal•lacions de l’entitat. Caldrà activar l’altre espai mort de l’entitat, el sot. Correspon a la zona situada entre l’edifici de l’Alzinar, la pista i la piscina. És necessari que aquest espai tingui un caràcter fortament social, un espai de trobada de socis, no socis, esportistes, famílies… Volem que sigui l’Espai Social Verd de l’Alzinar.

Una resposta a El projecte: Ara és el moment.

  1. Retroenllaç: El futur de l’Alzinar ja és aquí! #cultura #esport i #esperit social | L'Alzinar, Societat Recreativa i Cultural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s