Restauració de Mobles

Benvolguts socis i amics,

El temps en que vivim, la necessitat en la immediatesa de les coses i l’abaratiment de costos en l’obtenció de producte final han fet que els conceptes d’artesania i oficis antics, com a generadors de valor, siguin cada cop més escassos. Així, l’envernissador, el reixetista, l’embogador o el tapisser tradicional, entre altres, són oficis que malauradament cada dia costen més de trobar.

Per tant l’objectiu d’aquest taller és la recuperació i la posada en valor de tots aquests oficis tradicionals a través de la restauració de moble, vista com a compendi d’oficis tradicionals.

D’altra banda, les noves tendències i l’actual context social estan fent que els conceptes “utilitza/llença” propis de la societat de consum, es vagin desplaçant cap a un altre concepte “utilitza/re-utilitza”, on “recuperar” sigui la alternativa a l’opció de “llençar“. Es aquest sentit de recuperació i aprofitant el coneixement en tots aquests oficis antics, aquest taller busca també donar una segona oportunitat a objectes que, si be, potser no són massa antics, aplicant els coneixements en restauració poden tornar a ser peces innovadores, actuals i de qualitat.”

Taller de restauració amb la restauradora Paquita Izquierdo. Tots els dijous a partir de les 9.30h i fins les 11.30h.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Més info: alzinar@ateneus.cat o bé 937726861

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s