Canvis que garanteixen el projecte de l’Alzinar

Benvolguts socis i amics,

cropped-logo-alzinar20122.jpgDes de l’any 2008 l’Alzinar va optar per professionalitzar la seva àrea executiva i es va dotar de la figura d’una gerència. Un càrrec que sense cap mena de dubte l’entitat valora de manera molt positiva ja que ha donat estabilitat a la Junta a partir de l’execució de les seves decisions.

El primer gerent va ser en Josep Ma. Rovira. Sense la seva feina l’Alzinar no hauria pogut desenvolupar el seu projecte actual. Gràcies al seu treball es va posar ordre a les finances, es va equilibrar la situació econòmica i es posaren en marxa criteris comptables per tal de garantir l’eficiència en les accions de l’entitat.

Després de la trista desaparició d’en Josep Ma. Rovira, el novembre del 2011 la Junta va anomenar gerent a Daniel Gutiérrez. Els objectius que la Junta va encarregar a la nova gerència van ser la modernització de les estructures de l’Alzinar i consolidar el projecte de l’entitat. De la feina desenvolupada aquests gairebé tres anys destaca, entre d’altres, l’auditoria inicial que va permetre conèixer a fons les debilitats de l’entitat i activar les fortaleses; definir i posar en marxa un pla de comunicació per fer arribar la informació de l’entitat a tots els socis i seguidors; potenciar els eixos estratègics de l’entitat: cultura, formació i esperit social; i coordinar la campanya de microfinançament i les inversions efectuades a piscina i pistes de pàdel. A partir  d’avui, per motius personals deixa el seu càrrec.

La Junta de l’Alzinar creu fermament que en la professionalització de l’entitat és una bona eina per garantir el futur del projecte. Per tant a partir del dimecres, 1 d’octubre el nou gerent de l’Alzinar serà en Toni López Trepat, fins ara tresorer de la Junta.

Toni López Trepat va néixer  a Barcelona i  viu a Masquefa des de fa uns 35 anys. És Diplomat en Ciències Empresarials per la UNED i actualment cursa el 4rt Curs del Grau en Administració i Direcció d’Empreses per la mateixa Universitat. Ha treballat més de 20 anys al Sector de les Telecomunicacions i fa uns 3 anys va obrir un petit negoci al poble.  L’any passat es va incorporar a la Junta de l’Alzinar. Ens deixa un missatge: Malgrat el camí no es gens fàcil, no dubteu que farem tot el que sigui possible per que l’Alzinar millori dia a dia, donant, democràtica i responsablement el servei que tots els nostres Socis es mereixen.

Els canvis no paren aquí, Oriol Satorre, fins ara vocal de la Junta passarà a ser el nou tresorer de la Junta. L’Oriol és la persona millor preparada per desenvolupar aquesta tasca. Té diversos postgraus en gestió i administració d’empreses i és Màster en Bussines Administration (MBA) a part de tenir una àmplia experiència professional en el camp de la gestió empresarial.

L’Alzinar ja té 55 anys de vida, garantir el seu futur, el servei als seus socis i desenvolupar el seu projecte dia a dia és l’objectiu de la Junta de l’Alzinar. La força de la societat civil és avui en dia més gran que mai. Aquesta és la base de l’entitat, la lluita diària per aconseguir una Masquefa millor.

 

 

Anuncis

Quant a lalzinar

L'Alzinar, Societat Recreativa i Cultural de Masquefa. Dinamitza la vida cultural del municipi a través de les seves accions i el desenvolupament de projectes culturals
Aquesta entrada s'ha publicat en gerencia, L'Alzinar i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s