Casal – Bar L’Alzinar: Convocatòria d’arrendament oberta!

Benvolguts socis, seguidors i amics,

masquefa3Aquest any 2014 és ple de reptes. Al desenvolupament del projecte #Cultura #Esport i #Esperit Social  s’afegeix la renovació de l’arrendament del Casal – Bar de l’Alzinar. Per tant un nou cicle amb nous projectes i expectatives que volem compartir i anunciar. Una oportunitat de negoci en el món de l’hosteleria, la cultura i l’esport que cal tenir en compte.

casal3Com cada cinc anys l’arrendament del Bar Casal de l’Alzinar es renova. El proper 1 de juny de 2014 toca renovació. Per aquest motiu us comuniquem que la Junta de l’Alzinar ha decidit obrir la convocatòria per la presentació de propostes.

Les condicions generals previstes per a l’explotació del Casal durant els propers anys són les següents i també us les podeu baixar en aquest document:

a) La candidatura pot estar formada per una persona física (autònom) o bé una persona jurídica en forma d’empresa (SCP o SL). En cas de ser empresa caldrà aportar la documentació acreditativa de la mateixa.

b) La cessió i contracte d’arrendament tindran una durada mínima de 5 anys a contar des de la firma del contracte que serà l’1 de juny de 2014

c) La renta mensual en concepte d’arrendament serà de 2.500 euros, (més impostos corresponents).

d) Creació d’una garantia addicional de 3.000 euros en concepte de desperfectes del local. Aquesta garantia es lliura a la firma del contracte i és independent de la fiança exigida per la llei.

e) A la firma del contracte es lliuraran 30.000 euros en concepte d’explotació del negoci, aquests diners es lliuren a l’entitat per l’explotació del negoci i no seran retornats a la finalització del contracte.

f) S’estableix una fiança, que es dipositarà a l’ens oficial corresponent, a la signatura del contracte de dos mesos (5.000 euros).

g) Es demana experiència en el sector de l’Hostaleria.

h) L’arrendatari i explotador del negoci haurà d’acceptar els principis, objectius i valors de l’entitat i les condicions que el bar-casal té en vers a l’entitat i els seus socis.

i) La decoració del local s’haurà de pactar amb l’entitat.

j) Si el projecte presentat per el candidat compta amb millores per la infraestructura, algunes de les condicions aquí citades podran ser negociables.

k) Renúncia expressa als drets de traspàs.

l) El titular contractarà una pòlissa d’Assegurança per Responsabilitat Civil, Incendi i robatori.

m) En el local el llogater podrà contractar màquines escura-butxaques en un màxim de dues.

n) Donada la finalitat de l’Alzinar, el llogater permetrà i facilitarà dins de l’horari obert al públic, els jocs de taula a tots aquells que en tenen costum, independentment del consum que facin.

Funcionament del concurs:

 Per participar en el concurs per a la cessió cal que l’aspirant confeccioni un projecte o proposta per dur a terme segons les condicions d’explotació indicades del bar-casal.

La proposta s’haurà de presentar en sobre tancat a les oficines de l’Alzinar situades a la Plaça de Josep Ma. Vila s/n, a l’atenció del president. El termini per al lliurament de les propostes finalitza l’11 d’abril de 2014.

 La Junta analitzarà les diferents propostes i d’aquelles que consideri més interessants podrà sol•licitar una entrevista amb el candidat o responsable de la candidatura. D’aquelles propostes que siguin defectuoses o incompletes, la Junta podrà sol•licitar-ne l’esmena, en un termini màxim de 10 dies hàbils.

La Junta elevarà a l’Assemblea General de Socis les candidatures millor alineades amb l’esperit de l’entitat i més avantatjoses en termes generals. El dissabte, 10 de maig es convocarà Assemblea General de Socis, per tal que els socis escollin la millor proposta.

A partir d’aquesta comunicació la convocatòria ja resta oberta. Si esteu interessats o coneixeu persones interessades en arrendar el Bar-Casal de l’Alzinar no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per les diferents vies previstes:

– Oficines de l’Alzinar. Tots els dies de 10h a 13h i dilluns i dimecres de 17h a 19h.

– Per telèfon: 937726861

Email: alzinar@ateneus.cat

Entre tots iniciem un nou cicle, us demanem a tots que feu còrrer aquesta notícia!

Anuncis

Quant a lalzinar

L'Alzinar, Societat Recreativa i Cultural de Masquefa. Dinamitza la vida cultural del municipi a través de les seves accions i el desenvolupament de projectes culturals
Aquesta entrada s'ha publicat en Bar Casal, L'Alzinar i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s